Credite

Intermedieri Credite Bancare

Printre altele suntem o companie de intermediere credite bancare si consultanta financiara, te ajutam sa obtii eficient, gratuit si rapid creditul dorit.

Te indrumam sa alegi performant produsul bancar si banca care ti se potrivesc cel mai bine.  Suntem partenerii principalelor institutii financiare din Romania, avand astfel posibilitatea de a  recomanda cele mai rentabile credite de locuinta sau de nevoi personale existente pe piata.

Pe langa consultanta pe care v-o oferim , beneficiati si de un alt mare avantaj: Nu platiti absolut  nimic!, comisionul nostru fiind suportat de banca si nu de client.

Colaborarea cu noi iti va economisi timp pretios, prezenta ta in fata bancii fiind necesara doar la semnarea contractului de credit. Astfel se scurteaza substantial perioada de acordare a creditului.


Tipuri de credite :


CREDITE DE CONSUM

Sunt destinate persoanelor fizice care lucreaza pe baza unui contract de munca si a caror principala sursa de venit o reprezinta salariul, fiind de asemenea acceptate alte tipuri de venituri : dividende, chirii, etc. Bancile acorda mai multe tipuri de credite de consum, cele mai des intalnite fiind:


  • credite pentru nevoi persoanle – cu si fara ipoteca

  • credite pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata

  • credite auto

  • credite de vacanta

  • credite pentru studii

  • credite pentru efectuarea unor tratamente medical

Creditele fara niciun fel de garantii sunt insotite de obicei de comisioane de acordare foarte mari, necesare bancii/creditorului pentru acoperirea asigurarii de risc financiar!


CREDITE IMOBILIARE/IPOTECARE


Creditele imobiliare/ipotecare destinate persoanelor fizice pot fi folosite pentru:


  • cumpararea sau constructia unei locuinte (incluzand creditele tip-punte)

  • modernizarea sau extinderea unui imobil

  • achizitie de teren(uri)

  • refinantarea unor imprumuturi similare

Find un credit acordat pe termen lung, trebuie sa luati in considerare foarte atent moneda in care se acorda creditul: LEI, EUR sau USD (mai nou, au aparut pe piata creditele in franci elevetieni sau yeni japonezi)

Fluctuatiile cursurilor de schimb EUR/RON, USD/RON, etc. pot provoca cresteri/scaderi semnificative ale ratelor si datoriei totale la creditele in valuta, prin raportare la moneda nationala RON. De aceea, e important de vazut ce tipuri de venituri aveti pentru rambursarea ratelor, la ce moneda se raporteaza ele, pentru a evita/controla asumarea acestui risc suplimentar. Deoarece, in cazul creditelor in valuta, unde rambursarea se face in RON, un cost aditional este cel de schimb valutar, interesati-va la ce curs se calculeaza schimbul valutar aferent fiecarei rate!


CARDURI DE CREDIT


Sunt cardurile bancare prin intermediul carora detinatorul cardului dispune de fondurile bancii emitente, oferite sub forma unei linii de credit, care ii permit efectuarea de operatiuni (plati la comercianti si retrageri de numerar) in limita unui plafon stabilit in prealabil impreuna cu banca emitenta.

Ce trebuie sa cunoasteti in plus despre cardurile de credit:


  • daca pot fi utilizate doar in Romania sau si international

  • taxa lunara/taxa anuala de administrare

  • ce parte din limita de credit poate fi folosita in numerar (pentru cardurile de credit)

  • taxele percepute la retragerea de la ATM-uri in tara si in strainatate.


CREDITE PENTRU PERSOANE JURIDICE


Aceste credite destinate companiilor, persoanelor fizice autorizate, asociatiilor familiale, profesiunilor liberale, etc. pot avea ca destinatie capitalul de lucru, investitii sau acoperirea altor nevoi financiare si pot fi acordate cu diverse tipuri de garantii. In functie de destinatie, creditele se acorda pe termen scurt, mediu sau lung.

Creditele rambursabile in rate lunare sunt cel mai des intalnite in finantarea investitiilor, pe cand overdrafturile si liniile de credit au o pondere importanta in finantarea capitalului de lucru.

Unele banci solicita un plan de investitii sau studii de fezabilitate pentru acordarea creditelor de investitii de anvergura mai mare, in timp ce alte banci au propriul sistem de evaluare a afacerii. Cele mai multe banci cer un aport propriu din partea clientului (conditie a finantarii).


CREDITE SPECIALIZATE


Acestea sunt produse oferite de catre banci persoanelor fizice si juridice dintr-un anumit domeniu de activitate – ex: personal medical, notari, avocati, militari, studenti, etc.

Leasingul financiar este oferit de companii de leasing specializate, multe dintre ele subsidiare ale unor banci, clientii putand fi atat persoane fizice, cat si juridice. Principala diferenta dintre achizitionarea unui echipament/ vehicul/ imobil prin credit sau prin leasing consta in faptul ca pana la terminarea contractului, firma de leasing este proprietara legala a bunului respectiv. Transferul proprietatii se va face catre imprumutat la sfarsitul contractului de leasing, dupa plata valorii reziduale. Elementele de cost ale unui leasing financiar sunt similare cu cele ale unui credit, fiind descrise mai jos.

 

Refinantare

Poate iti faci planuri de viitor, planuri ce implica noi cheltuieli peste cele actuale. Poate doar faci o mica verificare si vrei sa te asiguri ca ai cea mai buna oferta de pe piata sau poate pur si simplu vrei sa iti recalculezi bugetul si vrei o rata mai mica. Oricare ar fi situatia ta, putem discuta impreuna despre variantele tale.

Ai obtinut un credit de nevoie personale, un card de credit, descoperit de contsau un ipotecar, iar acum platesti ratele. Iti faci un calcul, studiezi piata, intrebi in stanga si in dreapta prietenii si ajungi la concluzia ca tu platesti o rata prea mare pe luna. Sau poate mai vrei inca un credit si banca va comunica faptul ca nivelul de indatorare (in urma creditelor achizitionate pana acum) iti permite sa iei o suma mult mai mica decat cea de care ai nevoie sau in unele cazuri nu puteti primi niciun credit. Insa si solutia este simpla : refinantezi vechiul credit.


  • Ce inseamna sa refinantezi un credit?

  • Refinantarea unui credit presupune sa ceri un nou credit din care sa achiti vechiul credit, iar eventuala diferenta dintre cele doua credite sa o utilizezi in alte scopuri.

  • De ce sa refinantezi un credit?

  • Pentru ca ai gasit o oferta mai buna, fie ca nivel de dobanda, fie legat de alte conditii de creditare. Aproape intotdeauna exista o banca care ofera conditii mai bune decat ai tu in prezent.

 

Pentru informatii nu ezitati sa ne contactati :


Credite Broker Center – Marghita

Pentru informatii ne gasesti intre orele 08  si  17 – la birou :

Adresa : Calea Republcii nr  28 C , Mun. Marghita, Jud Bihor , cod postal 415300 , Romania

sau prin telefon la numarul :

Mobil : +4 0746 049 849

Tel :         +4 0259 363 370

Fax :        +4 0259 362 256

E-mail : credite@brokercenter.ro

www.facebook.com/brokercenter

Distribuie pagina noastra

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Comentarii

Nu exista comentarii pentru aceasta pagina.