Turism

Tina Travel - Agentie de turism - Marghita

  Agentia de Turism  

Tina Travel 

                            Suntem  o companie specializata in turism cu o experienta de 10 ani in acest domeniu cu o    echipa tanara , deschisa la provocari  va oferim o gama variata de servicii :

                         Conceptul de baza al activitatii noaste este acela de a asigura un plus de calitate a produselor  – ofertelor retaliate , in conditii competitive de pret. Cateva din producele si ofertele realizate de noi sunt prezentate in brosura , insa multe dintre ideile dumneavoastra pot fi puse in practica , garantandu-va calitate deosebita.

                 

 

 

- Licenta de turism nr 1788 din 22-04-2019

- Polita de asigurare nr: NN din 17.01.2019 cu valabilitate 21.01.2019 pana la 20-01-2020 emisa de CITY INSURANCE  privind rambursarea cheltuielilor de repartirere si/ sau a sumelor achitate de catre turist in cazul insolvabilitatii sau a falimentului agentie de turism 

 

TINA TRAVEL

          Este o agentie de turism ce ofera servicii de turism ca si agentie revanzatoare  . Ne adresam persoanelor care iubesc calatoriile , iubesc natura  si adora tot ceea ce este frumos.Misiunea noastra este de a va arata ca locul pe care l-ati visat exista. Oferim clientilor nostrii o gama larga de oferte in toata lumea  , oferte wellness , exotice , excursii si vacante la mare , la munte , City Break , sejururi , circuite , bilete de avion si autocar , oferte de Schi  si altele…

Va invitam sa simtiti gustul libertatii sa traiti bucuria de a explora lumea si de a savura fiecare clipa pe care o veti petrece in calatoria dumneavoastra.

 

Turism :

-Vacante

-Croaziere

-Sejururi

-Circuite

 

Transport :

-Bilete Avion

-Bilete  Autocar

-Taxi

-Curse personalizate

 

     Bilete Autocar

Iti prezentam cele mai  recente destinatii alese de clientii nostrii :

Italia , Spania , Franta , Cehia , Anglia , Belgia , Austria , Olanda , Grecia ,Germania , Suedia , Portugalia , Ungaria , Albania, Bosnia – Hertegovina, Bulgaria , Corsica , Croatia , Danemarca , Elvetia , Irlanda , Luxemburg , Macedonai , Maroc , Moldova , Norvegia , Polonia , Rusia , Serbia, Slovacia , Slovenia , Ucraina , Turica.

     Bilete Avion

Rezervam si emitem bilete de avion pe orice ruta sau companie aeriana prin utilizarea sistemului de rezervari on-line . Departamentul ticketing, cu o experienta indelungita in aceasta activitate , ofera intotdeauna clientilor nostril cea mai buna ruta la cel mai avantajos tarif.

 

Partenerii nostrii :

Turism:

- Eximtur

- Eurolines – TUI Travel Center

- Christian Tour

- Paralela 45

- Kusadasi

- Filadelfia Turism

-altele.

 

 Transport :

Atlassib

Europop

Expert Travel

Galatea Travel

FlixBus

Kameleon

President Tour

Rotexim Atic

Tabitatour

 

Pentru solicitate unei oferta va asteptam la sediul nostru :

 

 Agentia de Turism Tina Travel

Broker Center Marghita

Pentru informatii ne gasesti intre orele 08  si  17 – la birou :

Adresa : Crinului nr.1 , bl.RL12/1 , PARTER

Mun. Marghita, Jud Bihor , cod postal 415300 , Romania

sau prin telefon la numarul :

Mobil : +4 0757 082 907

Tel :         +4 0259 363 370

Fax :        +4 0259 362 256

 

E-mail : turism@brokercenter.ro

www.facebook.com/tinatravel