Servicii

Servicii oferite de Broker Center Marghita :

Consultanta financiara :

 

Prin intermediul  Consultanta financiara  Broker Center Marghita ,  ofera clientilor straini si locali o gama larga de servicii strategice si consultanta specializata.

Specialistii nostri va ofera servicii in domenii precum: Corporate Finance , Servicii de Consultanta, Tranzactii, pentru a garanta crearea, maximizarea si pastrarea valorii.

 

Paypoint :

 

V-aţi săturat să staţi la cozi interminabile pentru a plăti factura la gaze, lumină, telefonie, televiziune sau rate bancare, pentru a vă reîncărca telefonul mobil sau a efectua alte plăţi în numerar?

PayPoint vă oferă o soluţie comodă pentru a evita aglomeraţia de la ghişeu: plata facturilor, reîncărcarea cartelelor pentru telefonul mobil şi nu numai, în magazinele din apropierea locuinţei, în timp ce vă faceţi cumpărăturile zilnice. Un serviciu autorizat, simplu, rapid, fără costuri suplimentare, în magazine cu program de lucru prelungit.

Ce beneficii îmi ofera PayPoint?

Beneficiile sunt numeroase: siguranţa plăţii, posibilitatea achitării mai multor facturi într-un singur loc, comisionul zero, flexibilitatea sporită datorită programului de lucru prelungit, apropierea punctului de plată.

În plus, odată cu efectuarea plăţilor în numerar, vă puteţi face şi cumpărăturile zilnice, într-unul din cele peste 7.000 puncte de plată PayPoint! Satisfacţie a consumatorilor PayPoint se datorează tuturor acestor beneficii generate de serviciile noastre.

Astfel, PayPoint răspunde cu succes nevoilor dumneavoastră de reducere a timpului alocat plăţii facturilor, de siguranţă, încredere şi comoditate.

Cum pot plati prin sistemul PayPoint?

Toate plăţile efectuate în punctele de plată PayPoint sunt sigure, rapide, simple, fară a solicita vreun efort din partea dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceţi este să vă prezentaţi într-unul din magazinele cu însemnele galbene PayPoint şi să comunicaţi vânzătorului ce serviciu doriţi să efectuaţi (plăţi facturi, rate, reîncărcare electronică, transfer de bani etc). Vânzătorul se va ocupa de realizarea tranzacţiei cu ajutorul terminalului PayPoint, de încasarea în numerar a banilor şi de emiterea chitanţelor de confirmare a plăţii sau a e-voucherului, ce conţin toate detaliile tranzacţiei.

Ce pot plati prin sistemul PayPoint?

PayPoint are contracte încheiate cu o gamă largă de furnizori şi operatori din domenii variate. Fie că doriţi să plătiţi o factură sau o rată, să vă reîncărcaţi creditul pentru telefonul mobil, să trimiteţi sau să primiţi bani, PayPoint vă oferă cea mai practică modalitate pentru a întreprinde aceste activităţi. În prezent, prin PayPoint se încasează plăţi pentru domeniile:

 • Gaz
 • Electricitate
 • Apă
 • Telefonie fixă şi mobilă
 • Cablu TV
 • Servicii internet
 • Bănci şi companii financiare
 • Transfer de bani
 • Plăţi în numerar pentru servicii online
 • Cosmetică

 

 Western Union :

 

Serviciul Transfer de Bani, în magazine PayPoint din întreaga tara!

În anul 2005, PayPoint a pus bazele unui parteneriat de succes cu Western Union în Marea Britanie iar din 2011 serviciul de Transfer de BaniSM Western Union® este disponibil şi la comercianţii PayPoint selectaţi din România.

Prin PayPoint, puteţi trimite cu uşurinţă bani către cei dragi şi veţi putea intra mai repede în posesia banilor trimişi către dumneavoastră!

PayPoint oferă acest serviciu prin intermendiul terminalului multifuncţional. Serviciul de Transfer de BaniSM Western Union® este oferit de către Western Union International Bank GmbH, operând ca Western Union International Bank , cu licenţă din partea Autorităţii Pieţelor Financiare din Austria (Österreichische Finanzmarktaufsicht) şi autorizaţie din partea Băncii Naţionale a României.

Puteţi merge în magazinul dumneavoastră de proximitate cu însemnul PayPoint pentru a trimite sau primi bani, atât din afara ţării cât şi de pe teritoriul României. Veţi primi sumele transferate direct în lei, evitând astfel problema unui al doilea drum la o casă de schimb pentru a efectua schimbul valutar.

Prin urmare, PayPoint vă oferă transferuri de bani:

 • direct în RON;
 • simple, sigure, rapide;
 • intern şi internaţional!

Apia :

Oferim consultanta in vederea digitizarii parcelelor si actualizarea acestora pentru intocmirea declaratiei necesare depunerii  dosarului catre APIA .

Legaturi utile :

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură
BIHOR
Adresa: ORADEA   Str. Matei Corvin nr.1, et.1, jud. Bihor, cod 410140
Telefon: 0259/477.037   0371/318.220
Fax: 0259/477.037
E-mail: apia.bihor@apia.org.ro
Director Executiv: FLORIAN PAVEL
Director Executiv Adjunct:
Şef Serviciu Măsuri de Sprijin – IT: IOAN GREC
Şef Serviciu Controale pe Teren și Inspecții: TEODOR VIDICAN
Şef Serviciu Autorizare CNDP şi ajutoare specifice    comunitare, Măsuri de Piaţă: CONSTANTIN TAICHIŞ
Şef Serviciu Economic, recuperare debite: TIBERIU MOŞ
Șef Birou Masuri de Sprijin, Monitorizare și LPIS: TRAIAN ABRUDAN
Şef Birou Inspecții, Cota de Lapte și Supracontrol: CAMELIA FUSCAȘ
Şef Birou IT: ROMULUS MALAN
Centre locale BIHOR
1 ALESD Str. Târgului, nr. 1, cod 415100 0259/342.092
alesd.bihor@apia.org.ro
CRISTIAN COVACI
2 BEIUS Str. Garofiţei, nr. 22, cod 415200 0259/320.703
beius.bihor@apia.org.ro
BOCSE MARIANA DORINA
3 MARGHITA Str. Arany Janos, nr. 101, cod 415300 0259/362.433
marghita.bihor@apia.org.ro
VASADI IOAN FLORIAN
4 ORADEA Str. Matei Corvin, nr. 1, parter, cod 410140 0259/415.452
oradea.bihor@apia.org.ro
IOAN MERCE
5 SACUIENI Str. Kazincy Ferenc, nr. 5/C, cod 417435 0259/352.227
sacueni.bihor@apia.org.ro
CRISTEA DAN
6 SALONTA Str. Republicii, nr. 1, cod 415500 0259/373.134
salonta.bihor@apia.org.ro
SZATMARI IOSIF
7 TINCA Str. Mureşului, nr. 89, cod 417595 0259/310.127
tinca.bihor@apia.org.ro
EMIL LEUCEA
8 STEI Str. Andrei Mureşanu, nr. 38, cod 415600 0259/332.573
stei.bihor@apia.org.ro
RUSAN MIHAELA

Dosare pentru inmatriculare :

Ai achizitionat un autovehicul ? Noi iti venim in ajutor ! Prin Asigurari Broker Center Marghita beneficiezi de comlectarea dosarului de inmatriculare , si te indrumam pentru obtinerea actelor necesare pentru inmatriculare , transfer de proprietare. Contracte de vanzare cumparare , Fise de inmatriculare , diferite cereri , si programari RAR ,

 

 

Broker Center Marghita

Pentru informatii ne gasesti intre orele 08  si  17 – la birou :

Adresa : Calea Republcii nr  28 C , Mun. Marghita, Jud Bihor , cod postal 415300 , Romania

sau prin telefon la numarul :

Tel :         +4 0259 363 370

Fax :        +4 0259 362 256

E-mail : asigurari@brokercenter.ro

www.facebook.com/brokercenter